Wednesday, September 30, 2015

New Update

Assalammualaikum blogger ...

Lama sungguh ku menyepi tanpa meninggalkan kesan hehe maklumlah sekarang dah jadi super mami busy jangan cakaplah tak cukup tenaga mahu handle heheh...

Alhamdulilah hawa sihat dan baik_baik,

jarang berblog sekarang tapi setiap masa login Facebook so kalau ada benda penting chat2 aje kat fb hehe...

Cerita terbaru setelah lama tak berblog agak2 bila last update bulan 8.1.2014 heheh lamanya kan...mesti rindukan tentang cerita hawa opsss yeker .... n_n 

Sorrylah  yerr 

Cerita terbaru alhamdulilah dah dikurniakan 2 cahaya mata yang no 2 ni lelaki ..alhamdulilah dah dapat sepasang semua ketentuan allah...

Suami sty 1 yer heheh.... 

Kehidupan sekarang so far baik cukup pakai , cukup makan yang gembira bersama tercinta 3orang bucuk masam saya hehehe ....



RAJA MUHAMMAD HARRAZ Sekarang  8bln lebih 


RAJA NURHAMANI ..

Alhamdulilah hamani dah 4tahun sekarang pejam celik tahun depan dah sekolah macam tak caya masa berlalu begitu pantas ..

sekarang hamani memang petah bercakap apa saje yang di tanya pasti kena jawap kalau tidak asyik di ulang aje soalan itu hihihi..layannn ajelah anak oiiii.....




Search This Blog

Loading...