Tuesday, June 4, 2013

Dari Petang Sampai ke malam ...... PortDickson




Alu Pagi Semua , minggu ni mood nak kerja Kosong Kosong Sebabnya musim cuti sekolah bila tengok orang bercuti hawa pun x ketinggalan nak bercuti gak n_n ..cakap pasal bercuti hawa tiap2 minggu bercuti tapi aktiviti bercuti seperti biasa duduk umah tonton tv , layan anak dan laki asal petang baru berjalan tu pun kalau mood en.abah  ok kalau x duduk umah aje lah layan astro macam2 ada n_n ...So cerita pasal bercuti minggu ni en.abah puya mood secara mengejut balik dari kerja halfday dah terpacak depan pintu tiba terungkap jom mummy gi PD , mummy tergelak wat apa panas2 gi PD hitam kulit kang , en.abah pun suruh siap2 nak xnak gi gak ler walaupun hati ni memang x suka mandi kat PD  hahah ...

so kami tiga beranak gerak dari umah kul 3petang En.abah drive aku dgn hamani biasa ler kalau dah masuk kete hamani pasti melayukan mata dia hihihi n_n ....so aku pun menenami en.abah drive sampai aje sana dekat kul 5petang otak aku tpikir dah petang2 gini ada ke orang mandi lagi2 air pasang pasti tak ramai orang  pasti orang dah balik , salah tanggapan aku rupa2 orang ramai bercuti hmmmmmm masuk PD aje dah jem so alhamdulilah walaupun ramai orang kami dapat gak parking hihihih....

dahhh malas nak celoteh panjang2 jom layaan pic santai kami waktu petang hihihi n_n 

 Hamani baru bangun tido baru aje sampai time ni 
 Dah xsabar nak mandi ler tu cik.hamani saya tu ,bila nampak aje  laut bak kata hamani "aiye aiye aiye " n_n 
 aksi budak x sabar nak ke laut n_n 
 tengok tu ombak kuat petang2 macam ni gi petang lagi best sebenarnya sejuk aje
Petang berganti senja sty ramai lagi orang  
 mummy pun x ketinggalan posing peace n_nV ....tapi mummy x mandi ok heheh
cantik kan suasana matahari terbenam dapat gak tengok sungguh besar ciptaan tuhan 

video
Jom layan video yang dapat di rakam n_n .....nampak tu hamani dgn en.abah hihihi ombak sangat kuat waktu petang tapi memang best gila x panas angin sejuk aje

So malam kami gerak balik nama pun plan x di rancang so sampai sana hotel & resort semua penuh memang tak booking dari awal so x dapat le bermalam di situ hihihih so gerak balik KL malam tu jgak hihihihi n_n ....xpe next plan akan booking awal2 n_n 



Search This Blog