Thursday, July 19, 2012

Buat Tetapan Anak Mummy


Salam Sayang Buat semua sudah lama mummy tak berceloteh maklum ler biz misi2 tertentu so alhamdulilah semua berjalan lancar dengan kehadiran kawan yang rapat dan saudara serta keluarga tercinta :)


so sekarang mummy nak tujuk video pic mummy editing sendiri



jom layan malas nk celoteh lama2 heheh


video
Video Majlis Kesyukuran naik buai&Cukur Jambul
Raja NurHamani & Harizudin


video

Video Kelahiran Hamani


Semoga anak mummy menjadi anak yang berguna pada semua orang dan selamat dari dunia serta akhirat..pandai2 bawa diri moga hidup sentiasa diberkati amin..




Wednesday, July 11, 2012

Story By Story

Salam Sayang semua alhamdulilah kita kembali mendengar gosip2 terhargat hari ni heheh agak lama mummy tak bercelotehkan maklum ler sekarang very2 buzy ler semenjak sudah ada cik.hamani ni, kat office tk sempat update busy dgn kerja2 yg sentiasa urgent :) so hari ni ambik kesempatan 10 minit nak celoteh yea :)

Diam x diam sudah masuk bulan 7,cik hamani pun daa semakin membesar sudah 5month daa anak mummy berat pun sudah naik 6kg hmmmm tak sangka si dara mummy cepat membesar...Bulan ni banyak misi2 yang seronok2 dan membuat diri ni busy sesangat2 hehehheheh sabtu nie tak sabar nk melaram gi dinner tempah kerja abah haha so cik.hamani terpaksa mummy tiggalkan dengan mak tok dia hrp2 cik tak meragam ler kalu tak terpksa mummy balik awal ahad plk ada majlis kesyukuran cukur jambul & naik buaian cik hamani & harizzudin so sibuk benar minggu nie..Dalam sibuk2 ni badan pulak tk berapa nak sihat hmmm tapi takpe mummy gagahkan diri ni jugak ok heheh...settel semua majlis ni nanti bermula RAMADHAN macam tak caya je ramadhan datang lagi alhamdulilah tahun ni ramadhan lebih bermakna sebabnya ada si kecil memang seronokan :)

so semperna ramadhan akan datang ni cepat2 ler kita bersiapkan diri untuk berpose yeaa
dan mummy mohon maaf kalu ada silap dan salah yeaa,moga tahun ni pose kita di berkati ole tuhan amin :)

oklh nk wat kerja ni layan jelah pic2 yang dapat mummy upload :)


.
.
.
1

2

3



Jemput datang yeaa kawan2 :)

5 Bulan dear mummy nie :)

Betul Kata orang bila dah ada anak ni kita mesti nak tengok anak2 kita sentiasa comel2 so tiap2 bulan tak miss shoping baju utk cik.hamani sampai baju mummy pun tak terbeli hehehe apa pun mummy sayang dia muahmuahhh2xx




Search This Blog